Potpisan Sporazum o suradnji između IKB-a i Obrtničke komore IŽ - izuzetno povoljni uvjeti kreditiranja, MasterCard Business kreditna kartica bez upisnine i članarine do 31.12.2019.

Predstavnici Istarske kreditne banke Umag d.d. i Obrtničke komore Istarske županije potpisali su 29.travnja 2019. u Puli, u sjedištu Obrtničke komore Istarske županije, Sporazum o poslovnoj suradnji, što je nastavak uspješne suradnje iz prethodnih godina. U ime Obrtničke komore Istarske županije Sporazum je potpisao njezin predsjednik g. Robert Momić, a u ime Istarske kreditne banke Umag d.d., predsjednik Uprave g. Miro Dodić. Potpisivanjem ovog Sporazuma obrtnicima na području Istre, članovima Obrtničke komore Istarske županije, osigurani su povoljniji uvjeti kreditiranja. Kao banka s dugogodišnjom tradicijom, IKB Umag d.d. oduvijek je posebno pratila razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva na ovim prostorima.

Zajedničkom suradnjom IKB Umag d.d. i Obrtničke komore Istarske županije, obrtnicima članovima Komore na raspolaganju su sljedeće kreditne linije: kratkoročni krediti za obrtna sredstva i revolving krediti s rokom otplate do 12 mjeseci, krediti za pripremu turističke sezone, te dugoročni krediti za financiranje trajnih obrtnih sredstava s rokom otplate do 5 godina, dugoročni krediti za nabavu opreme s rokom otplate do 7 godina, te dugoročni krediti za kupnju, izgradnju, uređenje ili proširenje gospodarskih i/ili poslovnih objekata s rokom otplate do 12 godina.

Dugoročni krediti odobravat će se uz kamatne stope već od 2,69%, dok će se kod kratkoročnog financiranja krediti odobravati uz kamatne stope već od 3,70%.

Naknada za obradu kreditnih zahtjeva također je znatno niža od redovne te iznosi 0,40% od iznosa kredita za kratkoročno financiranje, odnosno 0,80% od iznosa kredita za dugoročno financiranje.

Također, Banka će zaključno do 31.12.2019. obrtnicima odobravati MasterCard Business kreditnu karticu bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja.

Istarska kreditna banka Umag d.d. male i srednje poduzetnike i obrtnike smatra vrlo važnim poslovnim subjektima na području Istarske županije. Na ovaj se način želi omogućiti održavanje likvidnosti, očuvanje i otvaranje novih radnih mjesta i daljnji razvoj obrtništva i poduzetništva na našem području kao temeljnom faktoru budućeg razvoja Istre i šire regije, a time i boljeg standarda svih građana ovog područja na kojem djeluje Obrtnička komora Istarske županije.

Više o navedenim kreditnim linijama putem sljedeće poveznice ...