Obavijest o zamjeni Maestro i Mastercard kartica VISA karticama

Poštovani klijenti,

Istarska kreditna banka Umag d.d. će u narednim mjesecima sve postojeće Maestro i Mastercard kartice, izdane fizičkim osobama i poslovnim subjektima, zamijeniti novim VISA karticama.

Zamjena kartica odvijat će se zaključno do 25.9.2023. godine.

Svi klijenti bit će pravovremeno obaviješteni o izradi nove kartice te o poslovnici u kojoj mogu preuzeti novu VISA karticu.

Kako bismo našim klijentima olakšali prelazak na novu karticu,  uz nove VISA kartice vrijedit će postojeći PIN koji se do sada koristio uz Maestro / Mastercard karticu. Klijenti koji ne znaju svoj PIN, prilikom preuzimanja nove VISA kartice mogu zatražiti izradu novog PIN-a koji će biti dostupan za preuzimanje u poslovnici u roku od nekoliko dana.

Važno je napomenuti kako nove VISA kartice zadržavaju postojeće funkcionalnosti uz veću prihvaćenost na internetskim prodajnim mjestima, mogućnost korištenja kartice na većem broju prodajnih mjesta koja prihvaćaju VISA kartice, kao i mogućnost prihvata uplata na platformi PayPal.

Za sva dodatna pitanja, molimo obratite nam se na broj pozivnog centra 052 702 400 ili na e-mail adresu callcentar@ikb.hr.

S poštovanjem,

Istarska kreditna banka Umag d.d.

U Umagu, srpanj, 2023. godine