Mastercard Business charge kartica - akcija do 30.06.2023.

AKCIJA DO 30.06.2023. 

bez upisnine i članarine za izdavanje Mastercard Business charge kartice, za nove korisnike, koji prvi put ugovaraju mastercard Business charge karticu, za prvu godinu korištenja.

Mastercard Business charge kartica je bezgotovinsko sredstvo plaćanja namijenjeno pravnim i fizičkim osobama koje obavljaju registriranu djelatnost sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koji žele učinkovito upravljati troškovima poslovanja. To je kartica s odgodom plaćanja (charge) kod koje se svi troškovi nastali u jednom obračunskom razdoblju plaćaju u sljedećem obračunskom razdoblju. Kartica glasi na tvrtku i ime i prezime, a izdaje se na bilo kojeg djelatnika kojemu direktor ili vlasnik tvrtke odobri njezino korištenje. 
  
Prednosti i uvjeti korištenja: 
-         kupnja roba i usluga na gotovo 32 milijuna prodajnih mjesta u svijetu i na više od 80.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, uključujući plaćanje putem interneta i kataloške prodaje; 
-         plaćanje računa je jednostavnije budući da se brojni računi podmiruju jednom mjesečno; 
-         smanjena potreba za gotovinom u zemlji i inozemstvu; 
-         devizni troškovi obračunavaju se u domaćoj valuti; 
-         mogućnost odgode plaćanja do 40 dana; 
-         mogućnost definiranja limita potrošnje pojedinim krajnjim korisnicima; 
-         račun stiže na adresu tvrtke jednom mjesečno sa specifikacijom troškova svakog pojedinačnog korisnika; 
-         svaka transakcija osigurava pravo na odbitak pretporeza (zato pri svakom korištenju kartice zatražite na prodajnom mjestu bezgotovinski račun R1); 
-         ugovoreni kartični limit vrijedi od prvog do posljednjeg dana obračunskog razdoblja (uplate na račun ne povećavaju kartični limit).