Informiranje i obavijesti

Osim općenite obavijesti, o pravilima preračunavanja, dvojnom iskazivanju cijena, zamjeni kuna i ostalim općenitim informacijama (u nastavku), Banka će klijentima - korisnicima kredita i vlasnicima ugovora o depozitu, poslati individualnu obavijest o promjenama vezanim za uvođenje eura. Individualna obavijest potrošačima bit će dostavljena na ugovoreni način najkasnije dva tjedna prije dana uvođenja eura, a klijentima koji nisu potrošači najkasnije dva tjedna nakon uvođenja eura.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, sa svojim upitom možete se obratiti najbližoj poslovnici Banke ili našem Call centru na broj 052 702 400 ili e-mailom na callcentar@ikb.hr.

U nastavku se nalaze općenita obavijest svim klijentima Banke o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj te Općenita obavijest o postupku i uvjetima preračunavanja hrvatske kune u euro, koju zajednički objavljuju pružatelji financijskih usluga navedeni u obavijesti, a namijenjena je klijentima Banke korisnicima usluge zaprimanja i prijenosa naloga za transakcije udjelima u investicijskim fondovima kojima upravlja InterCapital Asset Management d.o.o.